mandag 18. januar 2010

Kjærlighet ved første blikk........

Jeg har lenge vært ute etter ett sminkebord til å ha på soverommet. I går kveld satt jeg og tittet litt på Finn.no. Der var sminkebordet med stor S. Akkuratt sånn jeg ville ha, og det var billig. Så da ble det en kjøretur i går kveld. Vi måtte reise over en time for å hente det, og var ikke hjemme før kl. 2330, men det var verdt det.Vi må ta å male den hvit, for da vi satt den inntil veggen var den litt for gul i fargen. Jeg har noen planer om hvordan vi skal male denne. Skal legge ut resultat når den er klar.
Hun jeg kjøpte den av var bare så utrolig hyggelig. Vi hadde mye interiørtips å dele. Så nå gleder jeg meg enda mer til loppis sesongen.

Vi har mange prosjekter stående i låven som vi skal pusse opp. Så utover vil jeg legge ut resultatene. Gleder meg til å gå igang med prosjektene.

Jeg kommer også snart med en Give away, så følg med :)

Ha en fin kveld.


5 kommentarer:

Fro sa...

Den ser jo kjempefin ut! Gleder meg til å se den hvitmalt - "live" ;)

God natt!
Klem

Minka sa...

Den er super lekker, satt å så på den på finn for ikke lenge sia...Ble litt fristet selv, men har egentlig 2 stk fra før, ett som ikke har fått noe plass enda ei gang...Så denne gangen ble det ikke, godt det var noen andre som fikk glede av det, for det var virkelig flott.Og med litt maling blir det enda bedre, klems..

Anitas Home and Wine sa...

Hei

Skjønner godt du ble forelsket
skulle så gjerne ha plass til en sånn jeg også. Lykke til med malingen.

hilsen Anita S

Linda sa...

Nyelig sminkebord.. heldig du er:) gleder meg til å se når det er feridg. lykke til med malingen:)
klem

Rosemary and Thyme sa...

Den var flott!
Gleder meg til å se resultatet!
Ha en fin kveld!
Klem Tove