fredag 8. januar 2010

Endelig fredag

Da var første jobb uke i 2010 lagt bak oss.  Det har vært en kald uke. Idag har vi hatt det kjempekaldt med 32 kalde.. Brrr. Godt man kan kose seg inne.

Fredager er min favorittdag. Da har man hele 2 fridager før det er tilbake på jobb. De kan man fylle med nesten hva man vil.
Vi har brukt kvelden på å lage deilig mat, og nå er det kos foran tv`en. Det er så deilig å kjenne fredagsroen komme.  I morgen har vi ingen planer, og det er så deilig. Da kan vi gjøre akkuratt det vi føler for.

Legger ut noen bilder fra kjøkkenet i kveld :)


Jeg er så utrolig glad i spisestuen på kjøkkenet. De kjøpte vi da vi var på "bryllupsreise". Vi skulle til Ikea i Karlstad, da vi hadde fått ett gavekort der. På veien stoppet vi innom Englagården i Eda. Der stod det spisestuen med stor S.  Den er så utrolig søt med de omvendte hjertene. Cathrine på Englagården sa at hun trodde det var en som hadde kjærlighetsorg som hadde lagd det. Det en gammel spisestue som hun hadde pusset opp. Nå er det hvertfall i ett hjem uten kjærlighetsorg.
På bordet ligger det ett overlaken med vakkert mellomverk.

Gardinkappene er jeg også veldig fornøyd med. De kjøpte jeg på "Confetti interiør".
Litt dårlig bilde, men mønsteret er så fint. Fikk ett helt nytt kjøkken da jeg hang de opp.
Ønsker dere alle en fantastisk helg.4 kommentarer:

Rosemary and Thyme sa...

Flotte stoler som ble veldig spesiell med opp ned hjerter!
Gardinene bare elsket jeg. Åååå. skulle gjerne hatt slike!
Ha en fin fredagskveld!
Klem Tove

Draume Elin :) sa...

Hei! Så fin blogg du har! :) Fine bilder! Forelska meg heilt i dei av frosten lengre nede her... Men du har sikkert oppdaga at eg er facinert av slikt :) Kjekt at du la att eit spor hos meg! Vi bloggast seinare!

God klem frå Elin :)

Minka sa...

Heisann, velkommen til blogglandia... Du får nok mye glede her inne, masse inspirasjon og ideer. Koselig at du ville være med på min give away. Ha en flott søndag, klems..

Stine ♥ sa...

Så koselig du har det på kjøkkenet. Spisestuen og spesielt gardinkappene er kjempefine!

Jeg syns du får dette veldig bra til, selv om du er ny her i bloglandia :)

Ha en fin uke!